Tietoja minusta

Oma kuva
Blogi kaikesta turhasta ja turhamaisesta.

lauantai 20. kesäkuuta 2009

Muutaman viikon ostoksia ym

Muutama viikko varmaan kulunut edellisestä päivityksestä. Kesällä ei vaan jotenkin jaksa ottaa kuvia tai olla koneella niin paljon kuin muulloin. Aloitetaan sitten järjestyksessä ostoksista joita on tullut tehtyä.


Löysin ylemmän laukun Seppälästä ale-hintaan, muistaakseni jotain 11-14€ väliltä. Alempi laukku löytyi vaatehuoneesta, sen on täti antanut äidille vuosia sitten ja silloin se oli "so last season!" :) Nyt se taitaa taas pian olla out, mutta ihan kiva se on silti.

Samalla reissulla löytyi myös Lindexistä kiva ohut musta vyö, jossa on kultaisia reikäniittejä ja Citymarketista ohut punainen kiiltonahkavyö.


H&M:stä sai kivoja uusia kynsilakkoja, joten ostin kolme. Ihanat värit, mutta ei kovin sopivia mihinkään vaatteisiini. 3,95€/kpl. Aikaisemmin tilasin jo H&M onlinekaupasta näitä kivoja Hello Kitty juttuja. Nuo hajujutut on minun lemppareita aina ja lisäksi ostin halpis luomivärit ja huulikiillon. Ihanan tuoksuisia kaikki nuo lasten jutut :)


Ensio-pupu on Ikeasta :) Lasten osasto on sielläkin minun lemppari. Ikeasta ostin myös ihanan putkityynyn ja keltaisen pyöreän maton oikealle kanille. Ensio-pupu on ihan oikean pupun kaltainen, se on vaan helppohoitoisempi.

Ei kommentteja: